viernes, 16 de noviembre de 2012

Cinqué projecte de cap de setmana: identificador de tisores

Quan anem amb els nostres utensilis de costura a una classe amb més alumnes, és molt provable que s'intercanvien o es barregen durant les explicacions o la pràctica.

Per evitar perdre de vista les nostres tisores i poder reconeixer-les hi ha un truquet molt fàcil. Posar-les un identificador. Podeu triar una simple tira llisa o bé un ninotet de feltre que us agrade. Estes són les meues.






       Per a enganxar-ho a les tisores podeu posar una cinta o bé utilitzar una de les que de vegades venen amb les etiquetes dels jerseis de punt, així estalviem i reciclem alhora.

       També vull compartir el que ha portat este divendres de l'escoleta el meu fill de dos anys. De segur que ha tingut ajuda però, mestres i alumnes estan fets uns artistes!




        Per compensar l'entrada d'esta setmana que ha sigut molt breu vos avance que la setmana pròxima explicaré com fer unes boniques boles de nadal per a decorar la casa estes festes.

       Si voleu anar avançant els materials que fan falta per a cadascuna: Una bola de suro blanc, teles amb motius nadalencs (preferentment un pam de dos colors que contrasten) i una caixa d'agulles de cap. Amb això podreu fer una com esta:


   Fins la setmana que ve!

   Tragueu temps per a la creativitat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario