sábado, 10 de noviembre de 2012

Quart projecte de cap de setmana: brotxes de feltre


Per als que els agrade vestir de llis no pot faltar un complement que li done un punt d'alegria i diferència al look que portem i per això estan els brotxes. Un dels més fàcils de fer són els de feltre, per això en estos dies en que l'oratge pot fer que ens quedem a casa, fer-ne és una activitat que pot entretindre'ns una horeta i fins i tot atraure l'atenció dels menuts que voldran participar.

Per internet podeu trobar milers de models, ja siga de personatges infantils, menjars, objectes graciosos....Jo vos presenten alguns dels que he anat fent.





Els materials que necesitareu seran: feltre de colors, imperdibles, fils de colors i per a decorar-los algun botó, lluentó o el palet d'alguna piruleta.

Quan trobeu un disseny que vos agrade o bé un que creeu vosaltres, heu de dibuixar la silueta una vegada en el color de fons sobre el que muntarem la part de davant.

Posem per exemple la nina amb el turbant blau. Farem una forma en color verd de la silueta sencera, ahí cosirem l'imperdible per darrere. Es pot subjectar directament amb fil o bé posant una tira de feltre en la que al mig posarem la part de l'imperdible que no s'obri, i doblarem els extrems cap a dins per a després cosir-ho al fons.

En acabant per a la part de davant farem una silueta sencera del color dels cabells, en este cas marró, un cercle beige per a la cara, dos cercles més xicotets blancs per als ulls, una part marrró per al "flequillo" i una tira blava per al turbant. En este cas les peces estan pegades a la silueta amb pegament de tela, però també podeu emprar silicona, o cosir-ho, que és com millor queda. L'últim ha sigut cosir-li dos abaloris com a arracades i pintar-li els ulls, la boca i les galtes.

Per a persones més majors una agulla potser siga més elegant. En eixe cas hem de comprar l'agulla a una tenda d'abaloris i podem decorar-la de diferents formes mesclant feltre i abaloris. Ací vos deixe alguns exemples.


Animeu-se a intentar-ho!  Espere que m'ho conteu posant un comentari o enviant la imatge de la vostra creació.

Reserveu temps per a la creativitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario